WordPress Development

Contactează-ne pentru o ofertă pentru un site WordPress!

Ce este WordPress

WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (CMS) cu sursă deschisă. Potrivit WordPress.com și Netcraft, WordPress alimentează în prezent peste 35% din internet. Acest succes poate fi atribuit adaptabilității de neegalat a WordPress-ului, care îi permite să fie folosit pentru orice, de la mici bloguri personale și site-uri web de afaceri mici până la companii din Fortune 500, precum Sony Music și blogul Forbes. BBC America, Microsoft News, TechCrunch, The Walt Disney Company și multe alte companii de renume au încredere în această platformă versatilă și ușor de utilizat. Cu peste 1,3 miliarde de site-uri web active în întreaga lume, WordPress este utilizat în prezent de aproximativ 455.000.000 de site-uri web, conform estimărilor. Platforma este adaptabilă, simplu de utilizat, destul de accesibilă și poate fi personalizată pentru a satisface toate nevoile tale. WordPress este îmbunătățit în continuu, iar cu fiecare versiune sunt adăugate noi caracteristici.

Motive pentru care ar trebui să folosești această platformă CMS de top

Experiență responsivă

Experiența utilizatorului este crucială. WordPress este perfect pentru site-urile responsive, iar la WOWWEB optimizăm site-ul tău de jos în sus, garantând că acesta este responsivă indiferent de dispozitivul sau de browserul pe care îl folosesc utilizatorii, asigurându-ne astfel în mod constant că rămâne accesibil tuturor.

La WOWWEB avem mare grijă să folosim cu înțelepciune toate funcțiile extraordinare pe care această platformă extraordinară le oferă pentru a te ajuta să vă construiești o prezență online solidă și puternică. Contactează-ne pentru o consultație gratuită și vă vom ajuta cu plăcere prin analizarea necesităților afacerii și prin elaborarea unei oferte personalizate.