WordPress fejlesztés

Kérj árajánlatot egy WordPress oldal létrehozására!

Mi a WordPress?

A WordPress.com és a Netcraft szerint ma már a WordPress az internet több mint 35%-át uralja. Ez eny nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS). A sikere a páratlan alkalmazkodóképességének tulajdonítható, amely lehetővé teszi, hogy a kis személyes blogoktól és kisvállalati webhelyektől kezdve a Fortune 500-as vállalatok, például a Sony Music és a Forbes blogjának működtetéséig mindenre használható legyen. A BBC America, a Microsoft News, a TechCrunch, a Walt Disney Company és számtalan más ismert vállalat használja ezt a sokoldalú és felhasználóbarát platformot.

Becslések szerint a világon létező mintegy 1,3 milliárd aktív weboldalból 455 000 000 a WordPress-t használja. A platform hihetetlenül flexibilis, könnyen használható, megfizethető, és minden igényt kielégítően testre szabható. Fejlődése folyamatos, minden új verziójában új funkciókkal is találkozhatunk.

Miért épp a WordPress?

Reszponzív élmény

A felhasználói élmény kulcsfontosságú. A WordPress pedig tökéletes felület arra, hogy a felhasználói élményeket a fejlesztésének alapjaként kezelje. A WOWWEB-nél alulról felfelé optimalizáljuk a honlapod garantálva a reszponzivitását, függetlenül a használt eszköztől vagy böngészőtől. Így biztosítjuk, hogy honlapod folyamatosan elérhető legyen és maradjon mindenki számára.

A WOWWEB-nél nagy gondot fordítunk arra, hogy okosan használjuk fel mindazokat a funkciókat, amelyeket ez a remek platform kínál, hogy segítsünk neked szilárd és erőteljes online jelenlétet építeni.

Keress minket egy ingyenes konzultációért, ahol az igényeid felmérése alapján egy személyre szabott árajánlatot készítünk neked.