Karbantartás

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj ajánlatot weboldaladhoz!

Honlap karbantartás

Egy WordPress weboldalnak állandó karbantartásra van szüksége az internet dinamikusan változó környezetében. Minimális követelmény, hogy a honlapod biztonságát szem előtt tartsd, hogy rendszeresen biztonsági mentést készíts róla, és hogy a szoftvered naprakész legyen. Egy weboldalnak állandó készenlétben kell állnia a biztonsági hibákkal szemben, bugokat és szerverhibákat kell elhárítania, és még rengeteg láthatatlan veszélyre kell felkészülnie.
Bízd ránk a weboldalad kezelését, hogy ne neked kelljen ezzel vesződnöd. Így a bővítményeid mindig naprakészek lesznek, mindig lesz biztonsági mentése a honlapodnak, és nem kell a honlapbetyároktól sem tartanod.

Amíg a vállalkozásod működik, addig a honlappal kapcsolatos munkát mi végezzük neked. Karbantartási csomagjainkat minden ügyfelünk igényeihez egyénileg igazítjuk.

Munkatársaink a technikai aspektusokon túl a tartalmat is folyamatosan frissítik. Hiszen tudjuk, hogy a cégvezetők számára nem mindig kézhezálló feladat a tartalom frissítése, új bejegyzések létrehozása, és nem minden cégnek van erre kijelölt személyzete.
Ami a honlappal kapcsolatos strukturális, technikai vagy tartalmi vonatkozás, – legyen az új elrendezések felállítása, új termék hozzáadása a webáruházadban, blog tartalmának létrehozása, vagy bármi, ami az online jelenléted sikerét szavatolja,- a mi feladatunk ezek kezelése.