Mentenanță

Contactează-ne pentru o ofertă pentru site-ul tău!

Asistență pentru site-ul web

Internetul este un mediu dinamic. Este necesară întreținerea unui site web WordPress. Ar trebui cel puțin să te asiguri că site-ul tău este sigur, că face în mod regulat copii de rezervă și că software-ul tău este actualizat.

Un site web trebuie să remedieze în mod regulat defectele de securitate, să se ocupe de defecțiuni și erori ale serverului și multe altele. Suntem capabili să întreținem zilnic un site web rapid și în siguranță. Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de gestionarea site-ului tău, pentru ca tu să nu trebuiască să o faci. Nu-ți mai pune niciodată întrebarea dacă plugin-urile tale sunt actualizate. Să nu te întrebi niciodată dacă există o copie de rezervă a site-ului web. Niciodată să nu-ți faci griji că cineva va sparge site-ul.

În timp ce tu îți desfășori activitatea, lasă-ne pe noi să ne ocupăm de sarcinile care necesită multă muncă! Avem planuri de întreținere adaptate individual la nevoile fiecărui client.

Colegii noștri sunt, desigur, alături de tine, nu numai pentru a întreține site-ul din punct de vedere tehnic, ci și pentru a se asigura că site-ul tău este mereu la modă și din punct de vedere al conținutului. Nu toți proprietarii sau managerii de afaceri se simt confortabil cu actualizarea conținutului sau crearea de noi pagini sau postări sau pot avea personal propriu dedicat pentru acest lucru. Noi te putem ajuta cu actualizarea continuă a conținutului, crearea de noi layout-uri și pagini, adăugarea de noi produse pentru magazinul tău online sau crearea oricărui tip conținut nou de care ai putea avea nevoie pentru succesul tău online.