Web design

webdesign-icon-cutting-edge

Tehnologie de ultimă oră

Cele mai noi softuri de design și prototipizare, ultimele module și add-on-uri pentru o experiență web de neuitat. Codul site-urilor noastre folosește cele mai noi tehnologii din lumea PHP / MySQL / JQuery. / CSS
webdesign-icon-responsive-design

Design responsiv

Nu contează ce device folosești pentru a accesa un site făcut de noi, experiența este totdeauna una profesională. Conținutul site-ului totdeauna se va aranja în așa fel încât să utilizeze spațiul ecranului in cel mai eficient mod.
webdesign-icon-user-friendly-administration

Administrare simplă

Administrarea site-ului și conținutului trebuie să fie una placută și ușor de învățat. Noi vă oferim un sistem de management al conținutului care poate fi învățat de oricine într-un timp foarte scurt

Procesul de Web Design și Dezvoltare

Lucrul cu o firmă care are experiență în îndeplinirea sarcinilor este crucial atunci când vine vorba de design și dezvoltare web. Avem o abordare metodică care nu numai că ne permite să lucrăm cu tine în ritmul tău, ci și să promovăm un mediu în care te simți împuternicit să iei parte la proces. După ce ți-am înțeles nevoile și obiectivele, colaborăm îndeaproape cu tine la acest proiect. Procesul nostru de proiectare și dezvoltare de site-uri web are mai multe etape care te asigură că obții întotdeauna ceea ce este necesar pentru a promova obiectivele companiei tale.

Pasul 1

Planificare, documentare

Totul despre tine este important pentru noi! îți punem o mulțime de întrebări despre compania sau organizația ta ca parte a acestui prim pas, completăm un chestionar special, aflăm despre site-urile tale preferate și cele anterioare și multe altele. De asemenea, vom cerceta nișa în care dorești să intri cu site-ul web, analizând tendințele și concurența. Munca de documentare minuțioasă este baza unui proiect web de succes.

Design

Aventura începe aici! Designerul WOWWEB se va strădui să construiască un design unic, special pentru tine, pe baza detaliilor pe care le-ai furnizat și a celor pe care le-am cercetat în prima etapă a procesului. Se va furniza o primă idee a paginii de pornire pe o pagină întreagă pentru evaluarea și contribuția ta, împreună cu un ghid de stil pentru culoare, tipografie și responsivitate. Deoarece acesta este un efort de colaborare, dorim să știm ce crezi și să primim opiniile și contribuțiile tale în fiecare etapă.

Pasul 2
Pasul 3

Dezvoltare

Este timpul să începi să construcția atunci când dai undă verde proiectului tău. Conceptul finit va fi transformat de noi într-un site web funcțional. Când totul este gata, îți vom oferi un URL privat pentru a putea previzualiza și testa noul site. Acest lucru îți oferă șansa de a-l încerca pe toate dispozitivele tale, de a te asigura că toate linkurile și butoanele funcționează corect și de a alege dacă grafica și aranjamentul textului îți plac sau nu.

Încărcare cu conținut

Odată ce fiecare pagină are conținut, un site web este gata. Sperăm că ai depus mult efort în fazele 1-3, astfel încât să ai conținut pregătit pentru pasul 4. Ar trebui să te asiguri că ai răspuns la toate întrebările consumatorilor tăi, deoarece aceștia au venit pe site-ul tău cu un scop specific. Fiecare site web are nevoie de conținut. Vom lua materialele tale și le vom formata astfel încât să arate uimitor și să fie ușor de citit pe fiecare pagină.

De asemenea, am încheiat parteneriate cu mai mulți copywriteri (în diferite limbi) pentru a te ajuta să creezi cele mai bune texte de business pentru nevoile tale de marketing online. De asemenea, colaborăm cu fotografi sau videografi care pot crea cele mai bune elemente vizuale pentru a vă cuceri nișa.

Pasul 4
Pasul 5

Testare

După faza de dezvoltare și conținut, trecem la etapa de testare. Scopul etapei de testare este de a confirma că fiecare pagină funcționează și arată fantastic. Pentru a ne asigura că nu există probleme sau defecte, testăm amănunțit fiecare pagină a site-ului web, examinând structura, conținutul și funcționalitatea acesteia pe toate tipurile de dispozitive.

Lansare

A sosit timpul de publicare! Aceasta înseamnă că ai revizuit, autorizat și ești pregătit să lansezi site-ul web către public. Noi ne vom ocupa de toate aspectele tehnice ale acestei proceduri, inclusiv de încărcarea acestuia pe serverul tău sau în contul de găzduire pe care ți-l oferim prin planurile noastre de găzduire, de punerea în funcțiune și de efectuarea depanării necesare. Ne vom asigura că Google este la curent cu locația sa.

Pasul 6
Pasul 7

Training

Lansarea site-ului tău este doar începutul! Vom organiza o sesiune de instruire pentru a te ghida în gestionarea site-ului tău web și pentru a vă răspunde la toate întrebările. În acest moment, vom discuta cu tine și despre alternativele de asistență și întreținere.