Web design

webdesign-icon-cutting-edge

Élvonalbeli technológia

A legújabb design- és prototípustervező szoftverek, modulok és kiegészítők a felejthetetlen webes élményért. Weboldalunk kódja a PHP / MySQL / JQuery / CSS világának legújabb technológiáit használja.
webdesign-icon-responsive-design

Reszponzív tervezés

Nem számít, hogy milyen eszközzel lép be az általunk készített webhelyre, az élmény mindig professzionális. A webhely tartalma mindig úgy kerül elrendezésre, hogy a képernyőterületet a lehető leghatékonyabban használja ki.
webdesign-icon-user-friendly-administration

Felhasználóbarát adminisztráció

A webhely- és tartalomkezelésnek élvezetesnek és könnyen tanulhatónak kell lennie. Olyan tartalomkezelő rendszert kínálunk Önnek, amelyet bárki nagyon rövid idő alatt megtanulhat.

Tervezés és fejlesztés - ahogy mi csináljuk

Ha webdesignról és -fejlesztésről beszélünk, a folyamat sarkalatos pontja egy tapasztalt és profi cég bevonása már a kezdetektől. Hiszünk abban, hogy a közös munka ritmusa a tiéd, és a folyamatok alakításában központi szerepet kapnak a meglátásaid, személyes döntéseid.

Első lépésként meg kell ismernünk és értenünk a céljaidat és igényeidet, ezek képezik a partnerségünk legfontosabb építőelemét. A projekted kivitelezése közös munka eredménye. Weboldal-tervezési és fejlesztési folyamatunk többlépcsős, és mindenik fokon azt kapod, amire szükséged van a vállalati céljaid előmozdításához.

1. lépés

Tervezés, dokumentáció

Minden, ami rólad szól, fontos számunkra! Ennek az első lépésnek a részeként rengeteg kérdést teszünk fel cégedről vagy szervezetedről, kitöltünk egy feltáró kérdőívet, megismerjük kedvenc és korábbi webhelyeid, és még sok minden mást. Azt a piaci rést is felkutatjuk, ahová a weboldaladdal be szeretnél lépni, elemezzük a trendeket és a versenytársakat. Az alapos dokumentációs munka a sikeres webes projekt alapja.

Tervezés

A kaland itt kezdődik! A WOWWEB tervezője arra törekszik, hogy egyedi, kifejezetten a te számodra készült dizájnt készítsen az általad megadott és az általunk a folyamat első lépésében felkutatott részletek alapján. Egy rövid és lényegretörő vázlatot kapsz a honlaptervről véleményezésre, amely kitér már a színek, a betűstílusok és a különböző digitális eszközök optimalizálására is.

2. lépés
3. lépés

Fejlesztés

Amikor zöld utat kap a terv, eljön az ideje az építésnek. Az elkészült koncepciót átalakítjuk működőképes weboldallá. Amikor minden elkészült, egy privát URL-t biztosítunk, hogy előnézetben megtekinthesd és tesztelhesd az új weboldalad. Ez lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhasd az összes eszközödön, meggyőződj arról, hogy minden link és gomb megfelelően működik, és eldöntheted, hogy a grafika és a szöveg elrendezése tetszik-e.

Tartalommal való feltöltés

Ha minden oldalt feltöltünk tartalommal, a weboldal elkészült. Reméljük, hogy sok energiát fektettél az 1-3. lépésekbe, így a 4. lépésre már készen áll a tartalom. Meg kell győződnöd arról, hogy a fogyasztóid minden kérésére válaszoltál, hiszen ők meghatározott céllal érkeztek a weboldaladra.

Megfogjuk a nyersanyagot, és úgy alakítjuk, hogy az szemet kápráztató, ugyanakkor egyszerűen olvasható, könnyen emészthető legyen.
Több íróval működünk együtt (különböző nyelveken), hogy a szövegek összhangban tudjanak működni bármilyen nyelven a honlapod tartalmával. Fotósok és videósok munkája segít kihangsúlyozni vizuálisan is a céged mondanivalóját.

4. lépés
5. lépés

Tesztelés

A tesztelési fázisba akkor lépünk be, mikor a fejlesztési lépések rendben vannak, a honlap tartalma is készen áll. A tesztelési fázis célja annak a megerősítése, hogy az oldalad minden funkciója tökéletesen működik és a vizuális élmény is kifogástalan. Mélyrehatóan teszteljük a honlap minden egyes oldalát, strukturálisan is megvizsgáljuk és mindenféle digitális eszközön is futtatjuk, kiszűrjük és orvosoljuk az esetlegesen felmerülő hibákat.

Indítás

Elérkezett az idő hogy a világ is lásson téged! Ez azt jelenti, hogy átnézted, engedélyezted és készen állsz arra, hogy elindítsd weboldalad a nyilvánosság számára. Minden technikai aspektust mi intézünk, beleértve a szerveredre vagy az általunk a tárhelycsomagjainkon keresztül kínált tárhely-fiókra való feltöltést, az élesítést és debugging folyamatot is. Gondoskodunk róla, hogy a Google is értesüljön az új webhelyről.

6. lépés
7. lépés

Oktatás

A weboldalad elindítása csak a kezdet! Innentől kezdve nagyon sok mindent neked kell majd kézben tartanod a honlapoddal kapcsolatban (is). Fejtágítót szervezünk, melyben végigvezetünk hogy hogyan boldogulj a honlap-kezelésen és a felmerülő kérdéseidre választ adhassunk. Ezen a ponton a támogatási és karbantartási alternatíváidat is végigbeszéljük.